Φιλιππουπόλεως 90, Κομοτηνή elektrikci.ahmet@yahoo.gr
banner image
 
  ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ
Ηλεκτρολόγος Οικιακών & Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Κομοτηνή Ροδόπη
 
     
  Ο ηλεκτρολόγος “ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ” με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εργασιών, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

Έχοντας ως έδρα την Κομοτηνή, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό όραμα και δεσμεύονται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες στην Κομοτηνή και σε όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6979728685 
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΣΜΟ

είμαστε καθημερινά κοντά σας παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που άπτεται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών. Από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες έως και μελέτες εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικά σχέδια ΔΕΗ, ανακαινίσεις ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πίνακες αυτονομίας, αυτοματισμούς, βλάβες, επισκευές και συντηρήσεις βιομηχανικών μηχανών καυστήρων και λεβητοστασίων.
 
     
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

στο χώρο και έχοντας αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό από ηλεκτρολογικές βλάβες, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες ηλεκτρολογικές βλάβες.
 
     
 
 
 
 
     
  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ
Οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ξενοιάσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή και όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6979728685 
 
     
 
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  
     
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένο να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών.  
     
 
 
 
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή και όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.
 
  6979728685