Φιλιππουπόλεως 90, Κομοτηνή elektrikci.ahmet@yahoo.gr
banner image
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ
Ηλεκτρολόγος Οικιακών & Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Κομοτηνή Ροδόπη


Ο ηλεκτρολόγος “ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ” με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εργασιών, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

Έχοντας ως έδρα την Κομοτηνή, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό όραμα και δεσμεύονται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
   
 
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Έχοντας εξειδίκευση στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και στην επισκευή μηχανών, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, μπορεί να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις σε απλά ηλεκτρολογικά θέματα έως και στα πιο σύνθετα και πολύπλοκα έργα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κομοτηνή και σε όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
Γιατί να μας επιλέξετε;
 
 
 
Εμπειρία & Εξειδίκευση  
Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελάτων.
 
Πάντα δίπλα σας  
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε σε οτιδήποτε αφορά τα ηλεκτρολογικά της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών  
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, εφαρμόζουμε τις πιο αξιόπιστες τεχνικές και δίνουμε έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
  Εξατομικευμένες Λύσεις
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις ηλεκτρολογικές λύσεις μας σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες και τα θέλω του κάθε πελάτη.
 
  Συνέπεια & Επαγγελματισμος
Είμαστε άμεσα κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε το πρόβλημά σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για το ηλεκτρολογικό σας θέμα.
 
  Ικανοποιημένοι Πελάτες
Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών μας και στην υλοποίηση έργων που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΨΑΧΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ;
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε θέμα αφορά τις ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις του χώρου σας. Μέλημά μας, πάντα, η άριστη και απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.